Minty Hosting

Hosting is stap 1 van uw internet onderneming. Hosting wordt altijd gezien als een achter geschoven kindje, terwijl dit de robuuste basis moet zijn van uw internet onderneming en dan maakt het niet uit of het gaat om een blog of om een webshop, uw website moet gewoon altijd online zijn.

Wij bieden onze hosting aan onder de naam Minty Hosting. Dit om het gescheiden te houden van de Media tak. Veder is Minty Hosting exact het zelfde bedrijf als Minty Media.

Bekijk of uw domein nog vrij is.


Domein checker Domein checker Minty Hosting

Voordelen Minty Hosting


 • LAADSNELHEID

  Wat bij hosting via Minty Hosting voorop staat is de laadsnelheid van uw website. Door de nieuwste technieken op Hosting gebied te gebruiken kunnen wij de laadsnelheid op server niveau versnellen.

 • HOSTING

  Doordat al onze klanten op het WordPress systeem draaien weten wij als geen ander hoe WordPress werkt, hier is onze hosting helemaal op afgesteld.
  Dit neemt niet weg, dat wij geen andere open source systemen kunnen hosten en dat we daar niks van af weten.

 • VERHUISSERVICE

  Het verhuizen van een domeinnaam en/of website naar een andere provider kan een lastige klus zijn. Welke procedures moet ik volgen? Gaat mijn website uit de lucht? Hoe zit het met mijn e-mail? Hoe kan ik de gegevens omzetten? Hierdoor blijven veel mensen bij hun huidige provider, terwijl ze eigenlijk ontevreden zijn. Dat is niet nodig!
  Als je jouw website onderbrengt bij Minty Hosting, dan kunnen wij de verhuizing zorgeloos voor je regelen. Hiervoor hebben wij namelijk een unieke verhuisservice.

 • HOSTING MET MEERWAARDE

  Hosting wordt altijd gezien als iets wat “onzichtbaar & vaag is” wij proberen aan Hosting een leuke twist te geven, door onze klanten in het middelpunt te zetten van de hosting en daarop in te spelen.

  “Bij hosting bent u het belangrijkste!”