Wat kunnen we betekenen voor u?

WORDPRESS

WordPress is dé meest bekende opensource software met ongekend veel mogelijkheden. Afhankelijk van de wensen van de klant, kan het systeem zo uitgebreid worden dat alle functionaliteiten er in zitten voor een zo’n goed mogelijk budget.

Meer over WordPress

WEBSHOP

Minty Media ontwikkelt webshops op het Woocommerce platform. Het voorraad-systeem in deze software is ideaal voor het bijhouden van een voorraad. Door de ongekende mogelijkheden van dit systeem kunnen wij het uitbreiden tot een perfect verkoop platform.

Meer over Webshop

SEO

SEO is een vak apart. Daarom heeft Minty Media een SEO-expert die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen en technieken op het gebied van zoekmachine-optimalisatie. Hiermee vergroot je de kans om beter gevonden te worden op het internet.

Meer over zoekmachine-optimalisatie

NAAMSBEKENDHEID

Minty Media houdt van een goede advertorial, deze kunnen uw business in een klap naamsbekendheid opleveren.

Hierbij zorgen we voor 2 dingen, meer naamsbekendheid en uiteindelijk het realiseren van meer omzet.

Deze naamsbekendheid wordt het meeste gerealiseerd via de Social Media kanalen.

STATISTIEKEN

Minty Media maakt gebruik van een aantal tools waarmee bezoekers gemeten kunnen worden op uw website.
Met deze tools kan niet alleen gekeken worden hoeveel bezoekers er op uw pagina zijn, maar ook het gedrag wat deze bezoekers vertonen op uw website.

Meer over Statistieken

HOSTING

Minty Media biedt een totaalpakket als het gaat om een website. Webhosting is hier een onmisbaar onderdeel van. Een snelle toegangssnelheid naar uw website is niet alleen fijn voor uw bezoekers maar ook SEO technisch gezien. Een site met hoge toegangssnelheid krijgt namelijk een hogere positie binnen zoekresultaten. Dit is een belangrijk punt bij uw webhosting. Uiteraard zorgen we voor een dagelijkse back-up van uw gegevens en kunt u gebruik maken van meerdere e-mailadressen

Meer over Hosting

SOCIAL MEDIA

Social Media mag niet ontbreken in uw online strategie.
Wij kunnen u helpen bij het opzetten van alle Social Media kanalen en deze koppelen aan uw website.

Meer over Social Media

BEHEER & ONDERHOUD

Minty Media biedt servicecontracten aan, voor klein onderhoud dat zo nu en dan nodig is voor uw website. De internetmarkt verandert technisch ontzettend snel. Met een service- en onderhoudscontract van Minty Media blijft uw website voldoen aan de laatste technische eisen. Daarnaast voorzien wij u regelmatig van advies, zodat u de mogelijkheden van internet optimaal kunt benutten.

DIGITAAL VISITEKAARTJE

Wij krijgen zo nu en dan de vraag of het ook mogelijk is om een niet ingewikkelde site te maken. Vaak doelen klanten dan op een “digitaal visitekaartje” met daarop de NAW gegevens en een stukje over de dienst of product die zij leveren.

Daarom hebben wij een “one page website” voor als u een klein budget heeft. Met daarbij toch wat meer informatie dan dat er op een visite kaartje staat.
Dit kunnen wij gemakkelijk en snel binnen het WordPress systeem zonder daar hoge kosten aan te hangen.

Instant-Publishing

Zoals de naam al zegt: ” Instant Publiceren”. Met het IPS pakket maken wij samen met u een content plan om zo goed en gericht mogelijk te publiceren over uw product.

E-MAIL MARKETING

Email marketing is een erg krachtige tool om heel direct in contact te komen met uw doelgroep. Door het gebruik van een aantal slimme marketing tools in combinatie met email tools, kunnen wij heel gericht conversie optimaliseren.

INBOUND-MARKETING

We hebben Inbound Marketing hulpmiddelen toegevoegd aan de top van ons online portfolio.Inbound Marketing is het belangrijkste ingrediënt in de toekomst van jouw website.


Samenwerken?

 

Wij werken graag met u samen!