Optimalisatie

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

SEO biedt een visuele en effectieve zoekaanwezigheid die leidt tot een aanzienlijke stijging in verkoop, winst en ook nog eens kostenefficiënt is voor onze klanten.

Harde uitspraken die de plaats van uw website in de zoek resultatenlijst van een zoekopdracht voorspellen zijn erg moeilijk en vaak twijfelachtig. Het exacte algoritme van Google wordt namelijk door de makers geheimgehouden en is voor buitenstaanders niet altijd even gemakkelijk te begrijpen.
Wij zorgen er echter wel voor dat uw website zo goed mogelijk aan de eisen van Google voldoet waardoor uw kans op bezoekers toeneemt.

Algoritme

Google heeft een aantal algoritmes zo’n 200 in totaal, waarvan van ongeveer 150 de werking bekend van is – om te bepalen welke pagina het eerst in de resultaatlijst wordt genoemd. Belangrijk daarbij is, naast het belang van een zoekterm op de pagina, hoe vaak er naar een pagina gelinkt wordt, vanaf welke pagina’s en met welke tekst.
Niemand weet exact hoe zwaar de Google PageRank doorweegt in het algoritme.

De zoekfunctie van Google is opgebouwd uit deze algoritmes.

Optimalisatie

Het zou nu stom zijn om te zeggen dat wij u de 1ste plek binnen Google kunnen garanderen.
Daarom zeggen wij dit ook niet.

Wat we wel kunnen zeggen is dat we weten hoe we uw website zo goed mogelijk aan de “voorwaarden” van Google kunnen laten voldoen.

Daarmee rekening gehouden van de bekende SEO technieken.

Google Analytics

Met Google Analytics kunt u niet alleen uw verkopen en conversies meten, maar ook inzicht krijgen in hoe bezoekers uw site gebruiken, hoe ze op uw site terechtkomen en hoe u ervoor kunt zorgen dat ze terugkomen.

Analytics

Google Webmaster Tools

De Google Webmaster Tools bieden informatie, hulpprogramma’s en diagnostische gegevens die u nodig heeft voor een goede, Google-vriendelijke site.
Statistieken-SEO